Select Page

Dapatkan Jualan & Pelanggan Baru Dalam 24 Jam!

Servis iklan emel dari kami terbukti berkesan untuk mempromosikan produk atau perniagaan anda dengan pantas.

Keuntungan Hampir Mencecah RM100,000 Melalui Senarai Emel Ini Sahaja!

Tidak Perlu Buat SEO!

Anda tidak perlu belajar SEO dan tunggu berbulan-bulan untuk mendapatkan trafik dan jualan melalui Internet!

Promosi Ke 45,000 Orang

Emel anda akan dihantar ke tidak kurang dari 45,000 pelanggan emel “double optin” berkualiti tinggi yang sedia membeli produk anda

Simpan 100% Keuntungan!

Kami tidak menggunakan link affiliate. Anda tidak perlu membayar kami apa-apa dari hasil jualan.

Jangan Tunggu Lagi! Harga Promosi Hampir Tamat..

Pilih Pakej Anda

Pilih pakej anda sekarang juga! Selepas bayaran disahkan, anda boleh menghantar templet emel anda kepada kami, dan kami akan blast emel tersebut pada hari dan masa yang anda tetapkan!

Solo Ads Basic

Satu Emel Blast
RM590/Sekali Bayar
  • Emel Blast Sekali ke 45,000++ Orang
  • Anda Sediakan Templet Emel Promosi
  • Report Lengkap Setelah Emel Dihantar
Tempah Sekarang
A

Soalan Lazim (Baca Dahulu)

Sila baca soalan lazim mengenai servis pemasaran emel ini sebelum anda pesan!

Selepas 24 jam mengambil servis Solo Ads dari Kreydle, saya dapat buat jualan produk dan komisyen yang saya dapat sudah balik modal serta untung 90%!

Ikhwan Fahmi

Ketika mendapat tahu bahawa GK menawarkan emel servis solo ads, saya terdiam sekejap! Betul ke ni? Ia bagaikan mendapat durian runtuh! Serta merta saya menjadi antara pelanggan terawal! Bukan sahaja balik modal tetapi mendapat pulangan yang lumayan! Memang terbaik dan berbaloi- baloi!

Diana Ahmad

PakejNiaga.com

Alhamdulillah, saya telah ditemukan dengan service iklan yang terbaik dengan harga berpatutan. Bulan pertama menggunakan service iklan En Gobala ini, saya telahpun perolehi keuntungan hampir 700%. Pencapaian yang diluar jangkaan saya. Terima kasih En. Gobala.

Azmir Mat Zain

Bila emel saya akan dihantar? 

Kami hanta maksimum 4 emel sahaja setiap minggu. Sila rujuk kalendar dibawah untuk slot yang masih ada.

[calendar id=”6355″]

Selepas bayaran, anda boleh set tarikh penghantaran emel anda. Kami akan mengikut tarikh tersebut. Di minta berikan 2-3 hari gap dari tarikh pembayaran untuk membolehkan kami setup broadcast email. Pembatalan boleh dibuat 24 jam sebelum emel tersebut dihantar.

Produk apa boleh saya promote?

Produk anda sendiri atau produk affiliate, yang berkaitan dengan pemasaran Internet, saham atau pelaburan, peluan menjana wang, hartanah dan perisian atau software. Anda boleh promote ke landing page optin, atau surat jualan. Anda juga boleh promote FB page, laman korporat dan lain lain. Produk-produk lain tidak dibenarkan.

Adakah emel ini dihantar dalam Bahasa Melayu?

Ya, emel dalam Bahasa Melayu dan penerima 100% rakyat Malaysia.

Adakan emel ini dikira spam?

Tidak. Semua pelanggan emel kami adalah dari laman web kami sendiri. Sebahagian besar adalah pembeli produk-produk kami sebelum ini!

Adakah emel ini akan berkesan untuk saya? 

Servis ini adalah untuk membantu anda sebarkan iklan emel anda. Sama ada ia berkesan atau tidak bergantung kepada tajuk emel, ayat yang digunakan dalam emel (copywriting), dan juga surat jualan di website anda.

Berikut adalah contoh statistik untuk emel yang kami hantar:

Screenshot 2016-04-18 15.12.07

Untuk mendapatkan respon yang bagus, pastikan emel anda bersesuaian deng list kami. Pastikan anda faham teknik copywriting dan conversion tracking untul produk atau website anda.

Apa format yang perlu diberikan? HTML? Word?

Kami cadangkan anda tulis templet emel dalam notepad atau MSWord. Jangan gunakan HTML sebab emel anda akan dimasukkan ke templet HTML kami semasa dihantar. Jangan melebihi 800 patah perkataan – emel yang panjang lebih tinggi kebarangkalian masuk ke SPAM.

Jika saya tidak puas hati, boleh refund?

Servis penghantaran emel (solo ads) memang tiada refund. Setelah emel dihantar, kami akan memberikan anda report menunjukkan bilangan pelanggan yang menerima emel tersebut, jumlah yang buka emel dan sebagainya.

Servis ini tidak memberi apa-apa jaminan atau guarantee yang anda anda menjana jualan.

Share This